sobota, 10. september 2011

Priprava na Talana

Letos se mi je izpolnila ena veeeelika željaaa, in sicer sodelovati na 
13. memorialu Boža Talana, malo drugače, kot prejšnja leta. Dve leti sem na tem memorialu z največjim veseljem markirala, letos pa bova z Luno sodelovali kot predstavnici KDRP Celja, v trojki s Tamaro&Tio ter Evo&Hillom, juhuhu meni najljubša zasedba. Niky s Chasom pa je v rezervi, če se slučajno kaj zgodi - pa bog ne daj, da se.

Letošnji memorial bo potekal v soboto 24.9.2011, v Varpolju, v organizaciji KD Zgornje Savinjske doline.

Celjanke

Ker smo Celjanke "piflarke"J, smo malo povadile skupno poslušnost - predvsem odpoklice in prosto vodljivost (jaz hodim prepočasi, ajoooj) in iskanje v strelcih. Ponoviti moramo še vrvno tehniko in prvo pomoč, mogoče nam uspe narediti še skupno iskanje v ruševini.

Psi so super, najbolj so smešni med iskanjem v strelcih, saj Tia in Hill neprestano tekmujeta, kdo bo prej našel markerja, potem se celo zgodi, da ga oba skupaj oblajata. Luna dela v strelcih malo počasneje od borderjev, ampak še vseeno odlično, ji pa borderja "ukradeta" vse markerje, hihi. Ampak nič za to, važno, da so markerji zunaj in da se mamo fajnJ.


Na Talana gremo v prvi vrsti uživat in se nasmejat našim psom in nam, kaj bo rezultat prinesel bomo pa videli, z njim se vsekakor ne obremenjujemo! 

Ni komentarjev:

Objavite komentar