sreda, 16. november 2011

Ruševinska vas Ig

V nedeljo, 13.11.2011 smo se ponovno odpravili na trening drugam. Tokrat nas je pot zanesla v ruševinsko vas na Ig. Tukaj sva z Luno že trenirali enkrat (Trening na Igu), vendar takrat ni bilo nobenega "Ljubljanskega šefa", ki bi nam razkazal ruševino z grobovi. Pa je v nedeljo to vlogo prevzela Katja Skulj, hvala še enkrat. Skratka Ig je nam Celjanom zelo zanimiva ruševina, saj podobnih nimamo. Predvsem imam v mislih grobove v tleh in prehod preko neprijetnih materialov. Definitivno se bomo podali še kdaj v to ruševinsko vasJ.

SESTANEK (FOTO: Darja in Aljaž Janc)

Zbrala se nas je pisana druščina - največ je bilo nas Celjanov (Eva, Tamara, Darja, Nevenka, Aljaž, Iva in jaz). Poleg nas pa so bili še Katja Skulj, Katja Šporar, Nejc in Tadeja. 

DEBATA OB ČAJU Z RUMOM (FOTO: Darja in Aljaž Janc)

Za Lunino iskanje mi je bilo pomembno, da so markerji "v tleh", zaradi bližajočega se izpita v Zagrebu, kjer bi naj bila odprta ruševina. 
V prvi rundi je iskala tri markerje, vsi so bili v tleh, delali sva pri objektih na skrajnem levem robu celotnega območja "ruševinske vasi". Prvi je bil levo-levo ob objektu, druga dva pa kar skupaj, v skrajno desnem objektu. Moj namen je bil, da najde najprej markerja na levi-levi strani, nato pa ko najde drugega, narediva usmerjenje od drugega na tretjega. Oziroma potrenirava, da ostane drugi marker v grobu, jaz jo usmerim in po "scenariju", bi takoj dobila v nos tretjega, ki je bil v istem prostoru, v cevi. Žal se moj scenarij ni najbolje izšel, saj je Luna dobivala vonj tretjega markerja desno od njega, po zidu navzgor, potem je videla še lutko, ki je tam ostala od vaje in začela je lajati v lutko. "Krucifiks!!", se včasih izjalovijo naši scenariji. Vmes je šla še dvakrat lajat na drugega markerja. Ahja, takle mamo. Vmes me je prav presenetila, kje si je našla pot do vonja markerja... Uglaunem včasih ne moremo kljubovati temu čudežnemu svetu vonjavJ.

LUNA IŠČE (FOTO: Darja in Aljaž Janc)

V drugi rundi je iskala dva markerja, nato pa ji je tretji še pobegnil. Spet sta bila oba v tleh. Prvega je namesto na cevi dobila v nos na stopnicah, kar se mi je spet zdelo zanimivo. Marker jo je lahko lepo nagradil tako, da ji je vrgel igračo. Drugi marker je bil v nekakšnem jašku, pokrit z lesom in stiroporjem. Tretji pa ji je nato pobegnil v modri boben na skrajno desnem obrobju. BP!
Za konec sva v delnem mraku naredili še eno iskanje oziroma je bolj šlo za oblajanje markerja na skrajno desnem delu levih objektov. 

Spet je minil en lušten trening, hvala vsem za sodelovanje in markiranjeJ!

Ni komentarjev:

Objavite komentar