sreda, 28. december 2011

Odpadki gradbenega materiala

V ponedeljek 26.12.2011, smo izkoristili praznični dan in se ponovno podali na trening drugam. Tokrat nas je pot zanesla v Dol pri Ljubljani, kjer smo trenirali na odlagališču gradbenih ostankov. Trening je dobro uspel, psi so se ponovno znašli v nekaterih novih situacijah, kar nam je na gostovanjih najbolj važno.

ne privezu

Razdelili smo se v dve skupini po štiri, eni so delali na višjem desnem kupu, drugi na levem manjšem, a težje prehodnem. Potem sta se skupini zamenjali. Fajn je bilo, ker smo na obeh delih imeli že pripravljene grobove, ki smo jih z veseljem izkoristili. 
Lunica je delala super fajn. Ugotovila sem, da Lune ne rabim učiti "okol" ;) (kakor imajo hrvatice (podoben) ukaz za svoje borderje, da gredo še okoli ruševine preiskat). Luna si namreč sama najde najlažjo pot do markerja - okoli po najlažji poti, pač kolikor se da po najlažjem delu, čim manj po težjih blokih. Znajdi se, hihi. Zato sva naredili tudi kratke motivacije, da je res prehodila kupe neprijetnega materiala, na katerih ni imela ne vem kakih problemov. Punca pač zna razmišljati in ne hodi brezglavo po ruševiniJ.

Desni kup v sliki:

iskanje

igra z markerjem

motivation

distraction - tomato

winning the award

Levi kup v sliki:

prebijanje po kupih do groba

lociranje

oblajanje

KLIK do slik v galeriji KDRP Celje

Ni komentarjev:

Objavite komentar