sreda, 4. september 2013

20. Mednarodni letni tabor reševalnih psov Tolmin

Po kratkem poletnem oddihu od vaj, taborov, predstavitev,... je letni tabor, ki ga organizra eno od društev ERPS iztočnica za "naporno" jesen, ko se med reševalci malo več dogaja, kot v poletnih mesecih. Danes že šibava v Berlin na MRT trening, potem pa predstavitve, preizkušnje, vaje,...
Letošnji, že 20. tabor, najin četrti, se je odvijal na idilični lokacij, v Posočju, med 28. avgustom in 1. septembrom. Organizatorji pa Športno kinološko društvo Tolmin, ki so poskrbeli, da smo se odlično počutili, fino trenirali in dobro jedli. Ne vem, kako to, da imam vedno tako srečo, da sem na taborih pri fajn inštruktorjih (Gerd Thanner, Vedran Babić, Matjaž Zanut,...) od katerih vedno izvem kaj novega, navdihujočega in tudi letos je bilo tako. Inštruktor Andrej Žunič, v skupini pa pisana druščina vodnikov, kot tudi psov, jaz pa pomočnik, ki je v nedeljo zatajil - se zgodi tudi najboljšim ;).

Kaj več mi upam, da uspe spesniti kmalu!
O taboru v prispevku iz Slovenske kronike, KLIK
Še v besedi iz Primorskih novic, kjer je celo fotka naše skupine, KLIK (pod našo skupinsko fotko piše, Med vodniki reševalnih psov je polovica žensk, itaaak :)))

Več v fotkah:




































Ni komentarjev:

Objavite komentar