sreda, 12. januar 2011

Odštevanje

PitaPata Dog tickers

Včeraj je minil še zadnji trening v Začretu, pred težko pričakovanim lavinski tečajem in izpitom L1 v Brunecku:D.

Naredili sva dve rundi, obe z motivacijo, da bo punca napumpana pred lavinskim tečajem;)! Najprej sva naredili motivacijo v enega izmed treh tunelov, da je v temi prestopila prag/štengo in prišla do markerja. Prvič sem ji pomagala tako, da sem ji tunel malo osvetlila. V tretje pa je v popolni temi le zbrala pogum in šla sama čez prepreko do markerja.
V naslednji rundi jo je marker motiviral in stekel v desni konec ruševine, za steno. Namen je bil le, da je nakurjena in da med njenim laježem pridem jaz do nje. Ves čas je bila osredotočena na markerja. Super!

Kar se tiče Brunecka, že odštevam:)... vendar spakirano nimam še nič. Samo v mislih in na papirju je sezanm, česa ne smem pozabiti. Lavinski tečaj so morali prvič po 31 letih prestaviti s planirane lokacije. Tole vreme ga res malo sračka;)! Dež je pobral ves sneg v Kasernu, v dolini Ahrntal, tako da je sedaj tečaj na Würzpass v Dolomitih. Mah, saj ni važno kje je, samo da je:D!! V Bruneck štartamo v nedeljo zjutraj, v ponedeljek pa bomo že garali na lavinah. Tečaj se zaključi v četrtek, v petek in soboto pa bodo IRO izpiti. Upam, da nama uspe spiliti še nekaj vaj-ovir. In sicer hojo Lune za mano po gazi in deteširanje z nahrbtniki. Bomo videli, kaj bo, važno da gremo delat in uživat na sneeg!!

2 komentarja:

  1. Slikce na tejle strani ki si jo pripopala so fantastične! Kot v pravljici :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Res izgleda ful lepo:)! Še 3 dni:)!

    OdgovoriIzbriši