ponedeljek, 20. junij 2011

Izpit v Zagorju

Včeraj, 19.6.2011 sva z Luno ponovno zbrali pogum in opravljali izpit R2 v Zagorju. Žal neuspešno. Manjka nama še ogromno izkušenj, ki pa bodo že prišle, saj nama volje ne manjkaJ.


ISKANJE
Sodnik: Matjaž Zanut

Na ruševini v Bajcerjevem mlinu je sicer našla vse štiri pogrešane osebe, vendar je vse le obcvililaL. Nekaj cviležev sem slišala, za druge so mi povedali markerji. Ahja, ne vem kaj se je dogajalo v Lunini bučki. Delala je intenzivno dobrih 25 minut, nato pa sem prekinila iskanje. Ruševina ni bila težka, tudi območje iskanja ni bilo ravno veliko, so pa bili markerji dobro in kar zahtevno skriti. Dva sta bila v hiši, tretji v kleti, četrti na višini v rovu, ki vodi ob kleti do zgornje potke.
Vem, da nisem pretiravala s treningi, mogoče sva zadnji mesec premalo delali na ful zaprte grobove. Tudi ne verjamem da je imela slab dan,... pač je bilo pretežko zanjo.

POLIGON
Sodnica: Katja Skulj

Na poligonu sva najprej delali ovire in KONČNO so se nama vse ovire poklopile in prislužili sva si neverjetnih 48 točkJ. Bravo punca!

Poslušnost pa nič kaj posebnega. Veliko je bilo kiksov, pa je zadostovalo za 38 točk. Vse vaje v gibanju so bile sedi, pri prosti vodljivosti, se je malo izgubljala,... je bilo pa plazenje spet super!

Malo sem razočarana, vendar ne zaradi ne narejena izpita, bolj zaradi nobenega oblajanjega markerja. Bova trenirali, da odpraviva še to pomanjkljivost. Zdaj pa nekaj mesecev pavze z izpiti, vendar ne s treningi. No ja, tudi od treningov bo imela 14 dni oddiha, ko bomo aktivni malo drugače, na morjuJ!

6 komentarjev:

  1. Vseeno čestitam! Ovire sta tokrat res izpeljali odlično,ostalo pa...se zgodi. Bo drugič bolje. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ana, ti samo vztrajaj in tudi dvojkice bodo prej ali slej tu ... ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Cestitke za zal neuspesen poizkus, verjamem pa da bo Luna to "cviljenje" zelo hitro spremenila v pravi pasji lajez :)

    OdgovoriIzbriši