petek, 15. julij 2011

Repek miga

Za vse tiste, ki vas zanima Lunino stanje - Luna je zdrava, kot riba v vodi in njen repek spet miiiiiigaaaa, kot riba skače na suhem, hihi. Stanje se je bistveno poboljšalo med torkovim treningu iskanja, saj ne more, da ne bi z repom migala, ko najde markerja. Pripomogel pa je tudi "pasji aspirin", ki lajša bolečino in pomaga pri hitrejšem zdravljenju vnetij - hvala Katja!

V torek smo torej imeli trening iskanja v gozdu, pri Šmartinskem jezeru, v sredo pa je Tomi organiziral dodaten trening iskanja v ruševini, v Dobrni. Trenirali smo v Vili Ružički, kjer smo že imeli Vajo območnih enot in Vajo MERP. Izčrpno poročilo o sami vili in sredinem treningu pa je napisala Darja na Hovawartskem blogu, od koder sem ji "ukradla" spodnjo sliko - hvala zanjoJ!!

Luna je oba dni (kljub vročini in 34º C) delala dobro, najbolj pa mi je važno, da je rep zdrav in imam spet veselega psaJ.

Darja je ovekovečila trenutek Lunine
najdbe in gleej rep je gor

4 komentarji:

  1. Lunca je spet vesela punca!!! Sicer pa tako rabi repek, da bo krmarila po morju. Uživajte in s kakšno slikco se javite vsi skupaj!

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala! Bomo uživali, vmes pa se javimo, ko se bomo hladili v enem kul baru na rtu Viganja, pili pivo, gledali morje in pisali blog. Uuuuuuu kak bo fajn!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Jeee Lunica je zdrava :)))) Kakšen pa je pasji aspirin? Uživajte na dopustu!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. No pol pa veselo repkanje na dopustu, me veseli da je OK...
    Pasji aspirin je pa meloxicam (Metacam) ali pa carprofen (Rimadyl)...
    Uživajte!!!

    OdgovoriIzbriši