ponedeljek, 4. marec 2013

Ruševina COLOR

Pa je prišel čas, ko smo se ponovno podali na gostovanje, tokrat v Medvode v zapuščene objekte/hale nekoč tako znanega "malarskega" podjetja Color. V nedeljo, 3.3.2013 smo tako trenirali na novi ruševini, kjer smo s pridom izkoristili nove, nekoliko drugačne situacije. To so grobovi v tleh, oblajanje na neprijetnem materialu, tema, oddaljevanje,... Velik plus je bila tudi dnevna svetloba ves čas treninga. Za zadaj nas na naših torkovih treningih iskanja vedno dohiti tema. 




Na včerajšnjem treningu smo se osredotočili na delo zunaj in v večjih proizvodnjih halah. Notranjost objektov, kjer so nekoč bile pisarne, smo si pustili za naslednjič. Ostalo nam je še kar nekaj zanimivih grobov, ki jih bomo s pridom izkoristili na naslednjem gostovanju v Colorju. Najbolj zanimiv grob, ki smo ga naumili za naše pse na ta dan, je bil v kontejnerju za kosovni odpad in pa peč v kletnem prostoru z železnimi stopnicami. Ker nas je bilo na treningu kar nekaj, smo se razdelili v dve skupini, v naši skupini smo naredili tri runde, vmes smo zamenjali delovišče z drugo skupino. V prvi je Luna iskala tri markerje v drugi in tretji pa po dva. Lepo je delala, potrudila se je priti čim bližje markerju, kjer so bili markerji v tleh je nekajkrat celo zakopala, ko sem prihajala do nje med laježi, se ni premaknila od grobov, samo pogledala me je, nato pa nadaljevala z laježi. 

Žal je tokrat moj fotoaparat ostal doma, so pa za fotke poskrbeli drugi, hvala.


FOTO: Tamara


Hmm, mogoče sem pozabila omeniti, da je bil to že najin četrti trening iskanja v tem tednu. Ampak pes je delal motivirano na vseh treningih. Čeprav se držim načela "MANJ JE VEČ", je ta teden bil pač malo poseben in Luna je imela štiri treninge iskanja, tu pa tam je prav, da je tako. Od tega sta bili dve ruševini (Koto in Color) ter dva v gozdu (Šmartinsko jezero in Petriček).


Nekaj fotk v blogu Matjaža Koprivca - KLIK


Ni komentarjev:

Objavite komentar