petek, 29. oktober 2010

Logatec v sliki in besedi

uvala/vrtača

Včeraj sva se z Evo napotili v Logatec, da potrenirava tamkajšnje ovire in preizkusiva njihovo lokalno šumo. Saj bodo izpiti IPO, kot že tolikokrat rečeno ravno tam. Iz Celja sva se napotili ob 14 uri, da naju slučajno ne bi prehitela tema in ne bi mogli potrenirat vsega, kar sva si zadali. Nekaj uric za nama sta prišli še Mojca in Polona.
Najprej sva delali ovire. Najtežja je bila seveda lojtra, vendar ob nekajkratni ponovitvi, je Luni in tudi Hillu šla kar dobro. Druge ovire niso pretirano zahtevne, vendar nikoli ne veš, kaj te na izpitu preseneti. Deteširne mize so leseni koluti, na katere Luna nima problema skočit. Se je pa prvič tako pognala na kolut, da je skoraj čez padla. Saj ne moreš, da se ne bi smejal;)! Pri deteširanju pa sem naju tudi jaz malo zafrknila, ker sem hotla malo prevečkrat potrenirat. Luno pa to zmede, saj misli, da bo vedno tako zaporedje miz, kot je bilo prvič, potem pa malo bezlja naokoli.
Medtem je na poligon prišla tudi Katja, ki nas je peljala v gozd, kjer bo potekalo izpitno iskanje. Bil je zelo zanimiv gozd, ki ni pretirano težek, ni pa tudi lahek. Ni robidevja in visoke praproti, so pa uvale/vrtače, pa nekaj posušenih manjših, gostih dreves. Malo je tudi hriba. Psa pa med iskanjem nimaš ves čas na očesu.

gremo

 in akcija



menjava

privez

motivacija

malo čakanja

igraaaaaaaaaa

Malo smo delali na iskanju, veliko pa na motivaciji. Z Luno sva naredili dve rundi. Zdaj lahko le upam, da se ji bo do naslednje nedelje sanjalo o Logaških ovirah in gozdu;)!
Hvala Katji, ki si je vzela precej časa, da je z nami potrenirala in pokazala, kje bodo potekala iskanja (enke in dvojke namreč ne bodo v isti šumi). Hvala tudi Franciju, ki nam je markiral:)! Pa itak hvala Evi za super družbo, prevoz in super slike!

Ni komentarjev:

Objavite komentar