sreda, 13. oktober 2010

Ostruški

 

Ne, to ni SVEA v Zagorju in ne, to ni GLIN v Nazarjih, ampak Furnirnica Merkscha v Celju:)! Jaaa, v Celju imamo novo delovišče, ki je podobno tistim v Zagorju in Nazarjah. Naš predsednik se res trudi, da bi imeli čim bolj raznovrstna delovišča za naše kosmatince in to mu zelo dobro uspeva:)!

 

Kupi ostruškov so ogromni kupi drobnih lesenih ostankov, izpod katerih se zaradi izhlapevanja vode/vlage vali nagraužen, zatohel vonj, kar zna biti za nekatere pse kar moteče, vendar ne za naše;)! Psi pa tudi dobijo veselje do kopanja, ko letijo leseni ostruški naokoli. Malo težje je markirati, saj ko te malo prekrijejo z ostruški, je zelo vroče in težko dihaš, vendar je potrebno narediti vse za dober trening! Z Luno sva bolj kot ne, delali le na motivacijah, da je bila nakurjena do konca. Tole je bil res odličen trening pred preizkušnjo za uvrstitev v območne enote reševalnih psov, ki bo med drugim potekala tudi na podobnih ostruških v Zagorju. Z Luno se bova namreč v nedeljo 17.10. udeležili omenjene preizkušnje. To bo še pestro in veselo, komaj čakam:)

2 komentarja:

  1. Ma vi v Celju pa res vse premorete. Sem vam kar mal fauš. Če nam Popovič nebi tako intenzivno gradil po Kopru, bi nam že zdavnaj zmanjkalo ruševin. Držim pesti za preizkušnjo ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. hehehe, mamo kar malo sreče ja:)!

    hvala:)!

    OdgovoriIzbriši