nedelja, 6. maj 2012

Another day in paradise

KLIK do komada, ki se mi je ta dan rolal po glavi!!


V sredo, 2.5.2012 sva z Evo ujeli "zadnji vlak" - mesto na dopoldanskem treningu na ruševini "Industrija usnja Vrhnika". Ker je ogromen objekt v fazi rušenja oziroma v teh dneh že najbrž čiščenja gradbenih ostankov, je bilo za trening veliko zanimanja. Mi2 z Evo pa sva se odločili, da bi okusili to ruševinu po pogovoru z Nadjo in Katjo na našem poligonu. Pa sva šli, hvala bogu!! Hvala Jasni, brez katere treningi na omenjeni ruševini ne bi bili mogoči.

Z Luno sva v prvi rundi naredili iskanje treh oseb. Delala je fajn, oblajanja so tudi bila dobra. Na dveh grobovih, ki sta bila v tleh je celo kopala, bravo pes. Več v fotkah:

Medtem, ko je en marker že najden, je Luna v lovu za drugima dvema.

"PARA - PARA - PARADISE"




Jeeeej drugi je tukaj!!








V lovu za zadnjim najdenim markerjem.

"THIS COULD BE PARA - PARA - PARADISE ohhhoooooooohhhhh"





Še zadnji marker najden.




IGRAAAAA   

foto: Eva Gologranc

V drugi rundi sva z Luno naredili motivacijo v najbolj težko prehodnem delu ruševine. Pes je moral po strmem, kamnitem in polnem žic neprijetnega materiala do markerja. Naredila je dobro, se ji pa še pozna, da ima malo premalo kilometrine na takem terenu.

Hvala vsem za super trening!! Predvsem pa Jasni, ki je vse skupaj organizirala in povabila na treninge tudi ostale "ne erpovce".

Ni komentarjev:

Objavite komentar