ponedeljek, 5. november 2012

Preizkušnja za OE (1.del)

Letošnjo preizkušnjo za Območne Enote so skupaj organizirali Krimčani in Domžalčani, v gozdovih zaselka Brdo, jugovzhodno od Domžal. Vse pohvale za njihovo organizacijoJ. Za čuda mi v soboto 3.11.2012, ko sva opravljali letošnjo preizkušnjo za OE ni bilo potrebno zgodaj vstati, saj sva po časovnici imeli prvo iskanje šele ob 12:15 uri. Tudi z vremenom smo imeli na ta dan več sreče, saj snega, dežja, megle,...  in drugih vremenskih nevšečnostih ni bilo. No ja, kakšna sapica vetra na iskanju v gozdu bi nama prav prišla, saj sva izpustili enega markerja.

Ob 10:30 uri na poti.


Izkupiček preizkušnje je bil sicer sledeč: Najdeni 3/4, Ovire 91/100, Prva Medicinska Pomoč 32/50, Prva Veterinarska Pomoč 50/50 (slednji sta obveljali iz preizkušnje za MERP - spet smo iz obeh pisali test in spet je bil test iz PMP sestavljen iz dvoumnih odgovorov), opravila sem tudi Orientacijo s pomočjo zgodbice o Rdeči kapici.


Lunica je delala super, lepo je lajala, ko sem prihajala do markerjev je še bolj rinila v njih, češ "šefica prihaja, moram se še bolj potruditi". Bojda sem jo fajn odvodila na ovirah, škoda da je nisem bolje odvodila tudi na iskanju v gozdu, kjer se še nisem najbolje spoprijateljila z iskanjem v obliki črke U.  Na iskanju ob poti pa je punca brez komand in ritualov na 2 km trasi sama potegnila ven oba markerja. Bravo pes!! 

KLIK do slik ovir.

Več kmalu J

Ni komentarjev:

Objavite komentar