ponedeljek, 19. november 2012

Trening ob Slivniškem jezeru


Glede na to, da smo to "ruševino" do sedaj izkoristili le na Taboru reševalnih psov v Celju, je bil zdaj že skrajni čas, da se ponovno odpravimo na ta kraj ("zločina"). Glede na malo interesa od naših, smo se treninga v soboto dopoldne udeležile le Ines z Limo, Tamara s Tio, Eva s Hillom in mi2. Žal ni nekih zruškov, se pa da fajn potrenirati zaprte markerje, najde se nekaj višin in pa zelo dobra so skrivališča za mikrolokacijo.


Z Luno sva naredili dve rundi in v obeh je iskala tri markerje. V prvi rundi sva dali poudarek na mikrolokaciji vseh zaprtih markerjev, v drugi pa sem ji najprej pripravila zanimiv zalogaj in sicer dva markerja, ki sta bila skrita zelo skupaj... 


PRVA RUNDA V SLIKI

Prvi marker: 

PRVI NAJDEN V HLADILNIKU, na sliki že odpira vrata.

Drugi marker: 

  • dva WCja, le kje je marker...
ŠNoF, šnOF.


V pRvEm WCju ga ni.


V drUgEm Pa jE!!


HOV-HoV, tukaj je!!!!!!!!!


Ker vonj prihaja ven iz  odprtine (srčka) - na vrhu vrat, Luna pač laja kot lajajoča PINK-PONK žogica!


Pa daj že odpri vrata!!


PINK-PONK?#$%#


Hov-hOV


Ku-ku le kdo je tu?


Tretji marker:
S tem je imela malo več težav, saj ga je dobivala na drugi strani stene, no naposled pa pri vratih.



DRUGA RUNDA V BESEDI
V drugo sem ji pripravila zanimiv zalogaj, saj me je zanimalo kako se bo odrezala, če bosta skrita zelo blizu skupaj dva markerja. Zanimalo me je predvsem kako bo odreagirala na dva različna vonja in če ju bo sploh ločila. Oba sta bila skrita v WCju, predvidevam, da je bil nekoč eden ženski drugi moški, med njima je bil kratek cca 3m dolg hodnik. Res jo je bilo zanimivo opazovati, saj se je videlo, da dobiva oba markeja hkrati. Tako se je odločila, da bo najprej oblajala lažjega na desni strani, nanj je lajala pri vratih WCja. Drugega pa je oblajala od zunaj skozi okno, tako ga je pač dobila. Zadnji, tretji marker je bil malo lažje skrit, ampak še vseeno zaprt in njenim očem ne viden. Vse BP!

Bil je spet lušten trening, prav pasalo je, da nas ni bilo preveliko in smo naredili res kvaliteten trening za vse pseJ!

Ni komentarjev:

Objavite komentar