četrtek, 16. maj 2013

Hollywood ;)

"Anaaa to je vajina priložnost za Hollywood!!" so naju hudomušno vzpodbujali naši člani, ko sva se z Luno pripravljali na snemanje, hehehehe. V torek so nas namreč na treningu iskanja obiskale kamere. Naše društvo in naši psi se bomo predstavili v oddaji O živalih in ljudeh, ki bo na sporedu v soboto, 18. maja ob 16:20 uri na TV SLO1. Ne spreglejte!

Trening smo imeli v gozdu ob Šmartinskem jezeru. Snemanje je bilo zanimivo, saj sta imela kamermana kar nekaj idej kako kaj posneti, kam psa poslati, kdaj lahko pes najde markerja, kdaj se lahko psa nagradi in še marsikaj. Seveda naši psi niso ugodili vsem njunim željam, saj so delali po svoje. Ampak bila je zanimiva izkušnja z obilico smeha.







Luna je pokazala oblajanje markerja na višini. Kot da bi vedela, da teče kamera, je prav po piflarsko šla do drevesa na katerem je bil marker (brez motivacije). Lepo je lajala na zadnjih tacah, po nekaj laježih pa se je prelevila v lajajočo pink ponk žogico. Jaooo, ji ga štroma. Seveda je bilo treba vajo 2x oziroma 3x ponoviti in Luna je začuda naredila vedno enako. Za konec se je še kamera postavila v Lunino kožo in njen svet doživljanja sveta. Nisem najbolj prepričana, da je kamermanu uspelo ponazoriti Lunino skakanje, hehehehe. Bomo videli kaj od tega bo, če bo v prispevku, vsekakor je bila zanimiva s tem skakanjem v luft proti markerju. 



Ni komentarjev:

Objavite komentar