sreda, 17. julij 2013

Eko Brlog



V Celju, na Oblakovi 32, se nahaja ena prav luštna trgovina, imenovana Eko Brlog, kmalu bodo odprli tudi spletno stran (KLIK). V njej prodajajo predvsem pasje in mačje izdelke, najde pa se tudi kaj za činčile, zajce,... Izdelki so naravni, okolju prijazni in takšni, da se lahko reciklirajo. 

Nekaj proizvodov iz te trgovine sva preizkusili tudi z Luno: 
  • Izdelki Lily s kitchen so iz polnovrednih, naravnih, organskih sestavin, ki so odličnega vonja in okusa. Ta naravna hrana za pse in mačke je narejena iz pravega mesa, organskih stročnic, organske zelenjave, organskega sadja in zelišč. Hrana ne vsebuje derivatov in pulpe (neprebavljivega dela sadja in zelenjave), ampak le cele sestavine. Ne vsebuje barvil, arom, sladil ali konzervansov. Pripravljena je po holističnih načelih. Ima pa še en plus, hrana je zapakirano v zelo luštno embalažoJ in Luna obožuje vse izdelke Lili.




  • HERMANNS MANUFACTUR - STRAUSS MIT BIO-BUCHWEIZEN je dehidrirana hrana za pse. Posebna je zato, ker vsebuje kose posušenega mesa, zelenjave in jo enostavno poliješ z vodo in nastane vležen, kašast in izredno hranljiv obrok, poln ekološko pridelanih sestavin. Priporočljiva "doza" je 1% pasje teže na dan. Luni je zelo všeč!
O Herrmanns Organic Menu:
  • Vso meso v Hermanns pasji hrani prihaja iz organskih kmetij.
  • Sveža, zdrava zelenjava je organsko pridelana (Demeter).
  • Visoko kakovosten riž, proso in krompir v Herrmanns Organic Menu dajejo ogljikove hidrate za moč in vzdržljivost kot tudi ostala večnamenska hranila
  • Herrmanns pasja hrana je posebej nežno pripravljena tako, da se ohranijo vsi vitamini in minerali - celotna proizvodnja je preverjena s strani nemškega organskega overitelja Biokreis.
  • Herrmanns pasja hrana je testirana in preverjena s strani Biokreis odbora za nadzor in certificiranje organskih izdelkov, Lakon
  • Herrmanns pasja hrana je brez umetnih konzervansov in ostalih dodatkov.
  • Samo visoko kakovostne, brezhibne sestavine: brez polnil, atraktantov, umetnih okusov in zato bolj bogata s hranili kot konvencionalna hrana.
  • Herrmanns pasja hrana je posebej lahko prebavljiva in je zelo lahka za želodec.
  • Uravnotežena popolna hrana, z veliko mesa, rib, uravnotežena z ogljikovimi hidrati in zelenjavo.

Ekipa za pripravo Hermann pasje hrane verjame, da bi vse živali morale biti človeško vzrejene - tudi živina. Zato je pri vsej Hermanns pasji hrani uporabljeno meso živali, ki so vzrejene na tak način. Ta filozofija se odraža v kakovosti izdelka: brez antibiotikov ali protistresnih hormonov. Hermanns pasja hrana je kulinarični užitek za vse pse, še posebej pa za občutljive ali alergične pse. Zdrava hrana za srečnega psa - to je njihovo vodilo!


  • JELENJI ROG - proizvajalec je Farm Food, bistvo teh "žvečk" pa je da to niso rogovi gojenih živali, pač pa jih lovci pobirajo po gozdovih, ko jim le ta vsako leto odpadejo. Bojda zaradi tega psom še bolj dišijo. Ampak Luni se dopade tale rog malce drugače. Na polno se valja pa njemu ali pa nori z njim v gobcu ter laufa, z repom med nogami in nekim čudnim pospeškom v riti, kot da bi ji manjkal en kolešček v glavi. Sicer pa naj bi tale rog zdržal zelo dolgo, mislim da ga je celega zelo težko pojesti. Vmes je fino, da se ga malo namoči v vodo, da dobi ponolno nekaj "svežega" vonja.











Ni komentarjev:

Objavite komentar