sreda, 19. maj 2010

Pleš



Na poti na trening iskanja, si z Luno zarolava tale komad; glej kdo prhaja z busa, tale opečen k meduza, ti zgledaš res the best off... PLEŠ!!! Bi lahko rekli, da je med najinimi rituali, poleg priprave konzerve, oprsnice, kakanju,...

Tudi včeraj smo se dobili v Bukovžlaku. Najprej sva bili zidarki, nato gozdarki:).
V ruševini je bila fantastična!! Enege markerja je iskala brez motivacije, bil je v tleh - "kanaletah" za prašičje drekce, prekritega z deskami in kartonom. Drugega pa z motivacijo v eno od sob, do katerega ji je bila pot otežena s prevrnjeno mizo in zaprtimi vrati.
V gozdu pa je iskala super, delali sva usmerjenje na dva. Spet prvi brez motivacije, drug z motivacijo. Vse je naredila z odliko, le pri drugem markerju se je najprej lotila ene samcate trave, ki mu je molela pri obrazu. Jao, spet imava problem "trava":(! Bova delali na tem, da jo odpraviva!

4 komentarji:

  1. Midve pa poslušava ali Gibonnija ali pa Oliverja Dragojeviča...:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    A je lahko sploh kako drugače?!?!?:)

    OdgovoriIzbriši
  2. hehehehe, vsak po svoje boga moli;)

    OdgovoriIzbriši
  3. js pa poslušam sam radio... kar pač je :))) mislim da pride tu na dan moja lenoba za nekatere stvari - se mi ne da cd-je prestavljat iz avta v avto ;)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Eva, sej jaz imam pa od kar imam nov avto sam en cd v njem, tak da.. hehe

    OdgovoriIzbriši