ponedeljek, 31. maj 2010

Mooorje

















Trijo adijo je le dočakal prvo letošnje morje:)! Za vikend smo se odpravili v Umag, kjer je v petek, 28.5.2010 potekal koncert svetovno znanega DJa Fatboy slima klik. Na koncertu je bilo fenomenalno, vzdušje na vrhuncu, ni da ni. Luna pa je tudi nadvse uživala v vodi in v družbi s katero smo bili.

Lunina račka, je zakon igračka

















V Umag smo prišli v petek v popoldanskih urah, kjer je najprej na obali Stella Marisa padlo prvo pivo, Laško seveda;). Vmes pa sem tudi "namočila" Luno v morju. Končno nadvse uživa v vodi in plava, kot tapravi labiji. Lansko leto ji je bilo še tako-tako, plavala ni ne vam kako rada, zdaj pa in je pravi ljubitelj vode! Potem smo se dobili še s preostalo družbo, se razkomotili v apartmajih in sledila je pizza v bližnji gostilni. Luna je šla zraven in na moje začudenje mirno sedela oziroma ležala ob meni. Ponavadi pozdravlja ljudi, ki so v bližini, hodi naokoli,... Tokrat pa je bila njena pozornost usmerjena vame. Da ji ni bilo dolgčas sva delali na novem trikcu, "prosi". Ji je šlo kar dobro, vendar ga bo potrebno še natrenirati. Nato smo prišli na vrsto mi, ki smo na koncert odšli. Kot sem že omenila, je bilo super!

Kljub temu, da smo s koncerta prišli v poznih jutranjih urah, sva z Luno ob 7:30h že bili na jutranjem sprehodu na obali. Sledilo je še malo spanja, potem pa uživancija na plaži. Spremljalo nas je lepo, toplo sončno vreme in Luna je cel dan nadvse uživala v morju, ko je plavala in prinašala račko in potem še na plaži, ko so se z njo igrali ostali.


Sladka voda... ne hvala;)!


  


V nedeljo, ko smo se vračali proti domu, smo se ustavili na pasji razstavi v Portorožu. Moj namen ni bil gledanje psov na razstavi, ampak "štanti za pse". Predvsem zaradi tega, ker dosti stvari za Luno nakupujem preko www.pasji.net in včasih je kako stvar fajn videti tudi v živo, ne samo preko slik na netu. In sem videla cel kup zanimivih svtvari, pravi pasji raj, hehe. Kupila sem "le" dve igrači, probala sem tudi Ruffwear Bark'n Boot Grip Trex™, če bova kdaj naročali, da vem katero številko naročiti. Ker pa smo že bili na razstavi, smo si jo malo tudi pogledali. Pasje razstave mi niso ne vem kako všeč. Se mi zdi, da so zelo stresne in naporne za pse, se pa na teh razstavah krepi lastnikov ego. Jao, tisti našopirjeni pudli z ne vem koliko špangami in lahkom za lase/dlako na sebi, bogi reveži, sem kar brez besed nad takim dejanjem lastnikov.  Sem se pa na lastne oči prepričala, da je Luna za labija pravi dahavc in drobižek mižek. Ni čudno, ko pa ima 24 kg. Ampak mene to ne moti, je pač aktiven pes in je bolj vitka, ne pa razstavni! Na stara leta mi bo še kako hvaležna, ko bo (upam) imela manj problemov s kolki.

Minil je super fajni aktivni vikend, vi pa lahko še vedno glasujete za naju v nikonovem nagradnem natečaju jaz sem BODOČA REŠEVALKA, hvala za vaš glas:)!

2 komentarja:

  1. o kul. super blog. pa res je fajn plavalka Luna. prav ornk napredek od lani. pa nasploh je super pes! se vidi, da se velik z njo ukvarjas. pridna je ful.

    OdgovoriIzbriši
  2. jaaa, Luna počasi odrašča, hehe (zdaj si je prišla gor, da je labi in da ima rada vodo, hehe)!

    OdgovoriIzbriši