sreda, 12. maj 2010

Tema

Tudi včerajšnji trening je minil v Bukovžlaku in kot je že v naslovu objave, smo dali poudarek na iskanju v temi. Ker nas je (skoraj) vsak teden več, smo se tudi tokrat razdelili v dve skupini. V moji skupini smo bili Miloš, Tomi, Maja, Davorin, Nevenka, Karmen in jaz.
Prvič sva naredili brez motivacije v "konjskem hlevu". Moja bujna domišlija si je zamislila, da je tam nekoč bil veeelik hlev za konje, ampak lahko da se motim:). To je podolgovata zgradba, ki je s predelno steno razdeljena na dva prostora. Celoten objekt ima približno šest velikih lesenih vrat.  Vsa vrata smo zaprli, so pa malo uničena, tako da so bili možni različni dostopi v oba hlevska prostora. Najprej sva naredili iskanje v tisti del hleva, kjer je bila v vratih le majhna odprtina v velikosti okoli 50x50 cm, za dostop v prostor. V hlevu pa je bila tema. Marker je šel skozi odprtino in se skril v levi kot. Luno sem usmerila in jo spustila iskat. Takoj je vedela, da mora skozi to odprtino. Šnofkala je po prostoru in naposled prišla do markerja in ga suvereno oblajala.
Naslednjič sva naredili v drugem prostoru hleva, kjer smo našim kosmatincem zadevo še malo otežili. Tokrat je marker bil skrit v temnem kotu na pisalni mizi. Vhod v hlev pa je bil čez 30 cm deske, gume in pisarniške stole. Tokrat smo delali z motivacijo in Luna je prepreke pri vhodu preskočila kot eleganten lipicanec;). Najprej je šla v pravo smer proti markerju, potem se je obrnila, preiskala še drugi del sobe in se vrnila k mizi. Povzpela se je na zadnji taci in lajala na polno. Superca:). Sledil je še pobeg, na zunanjo stran hleva, med palete.
Za zaključek pa se nama je še Tamara skrila v pokončno postavljeno kamnito cev pri svinjakih. Tudi tokrat sva naredili na motivacijo, vendar Luna ni vidla kam točno je Tamara šla. Preiskala je del svinjakov in kaj kmalu dobila Tamaro v nos. Povzpela se je na cev (do Tamare ni mogla) in po treh laježih jo je Tamara nagradila. Super truper:), saj je bil namen, da Luna laja naslonjena na cev!
Ni kaj, iz treninga v trening napredujeva:D!

Ni komentarjev:

Objavite komentar