sreda, 16. junij 2010

Smola

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste se ustrašili za svojega psa, ker je imel ta "rit skupaj zlepljeno"? No ja, ni bilo tako hudo, pa vendar. Luni se je včeraj na treningu iskanja, med privezom, uspelo vsesti na smolo in si jo razpacati po celem zadnjem delu. Jaaooo! Tam zadaj in pri korenu repa je bila njena dlaka cela zlepljena od smole:(. Tik preden sva šli iskat jo je to nadvse motilo, se je peljala po riti, obračala okoli in ne vem kaj vse je še zganjala. Ko pa sva prišli do objektov, kjer je iskala, je takoj pozabila na smolo in iskala fantastično, sploh pri premagovanju preprek. Še tam, kjer naj ne bi prišla v sobo, ker je bil vhod tako zadelan (namen je bil, da pride do markeja pri lukni v steni), je ona preskočla prepreke pri vratih in hop bila pri markerju. Super fajn trening. S smolo sva pač imeli smolo.
Ko sva prišli domov je sledilo kopanje in šamponiranje zadnjega dela trupa. Žal ni nič pomagalo, smola je bila tako zelo trdovratna. Pa sem vzela v roke škarje in ji dlake malo porezala. Malo? No, ja pri repu ima kar veliko "lukno", vrhnjo dlako je bilo potrebno porezati. Ahjej, samo da ni hujšega in da lahko kaka;)!

3 komentarji:

  1. Vidiš js sn ti takoj rekla da kr postriž :))) No sam da je ok.
    Ja iskala je pa res super, ful mi je všeč da sploh nima staga pri premagovanju preprek. Ona kar gre :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Xana je mela tudi pred kratkim srečanje s smolo. Jo je imela na obeh sprednjih blazinicah in mislim da mi ni treba posebej razlagat kako se je sama sebi smilila :)) Drugače pa za v bodoče..smola gre prav fajn dol tudi z oljem :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Eva, sam ko jo boš vidla.. zgleda, tak kot da bi bila postrižena zaradi kake operacije al pa da ima kako "dlakavsko bolezen". Tole striženje se mi ni najbolj posrečilo, hihi. Sam, važn da je ok:).

    Neda, hvala za nasvet! Ziher jo bo še kdaj fasala;).

    OdgovoriIzbriši