torek, 24. avgust 2010

Pestro bo, pestro

Avgust ze bliža koncu, pred nama pa je zelo zanimiv konec poletja in še bolj pestra jesen. Še en dan naju loči do tabora v Varpolju, potem pa treningi, predstavitve reševalnih psov, pa treningi, treningi, oktobra in novembra pa reševalski izpiti:)!

spomin na mojo malo živahno babo

Jutri se začne štiridnevno usposabljanje reševalnih psov in vodnikov-letni tabor Varpolje 2010. Najbrž mi ni potrebno posebej poudarjati, da se ga izredno veselim. Bojda nas je prijavljenih okoli 120 reševalnih parov, ki bomo razdeljeni, v mislim da 10 skupin. V skupini bo en vodija-inštruktor, ki bo vodil treninge. Res komaj čakam na nove izkušnje, nova poznanstva, da vidim delo drugih psov in seveda naju;),... Delalo se bo od zgodnjih jutranjih ur, pa vse do poznega kosila. Popoldne bomo bolj ali manj fraj, oziroma si bomo sami zapolnili proste ure. Dolgčas nam sigurno ne bo! Več poročam, ko pridem domov.

Od 8. do 10. oktobra bodo pri kolegih iz DVRPS Ljubljana potekali IRO izpiti. Le ti so mednarodni in tudi sodniki bodo tujci. Ampak to naju ne ustavi, da ne bi šli na ta izpit, saj bo še dodaten izziv delati izpit v mednarodni udeležbi. Boje bova bili za opravljen reševalski izpit v ruševini R1! Sva pripravljeni in zreli, kar aprila v Celju, še nisva bili! Do takrat je tudi še dovolj časa, da popiliva poslušnost in ovire. Iskanje pa bo, če bo vsaj malo sreče na najini strani:)! Potem v začetku novembra pa je v planu IPO1- iskanje v gozdu, v Novi Gorici, ne glede na rezultat iz ruševine!

Do izpitov in med izpiti bo pa tudi kar pestro. V planu je markiranje na Talanu v Ljubljani, markiranje na IRO mednarodnem ekipnem tekmovanju v Zagorju, umes bo še predstavitev reševalnih psov na Mednarodnem Obrtnem Sejmu v Celju, pa predstavitev na mednarodni evropski razstavi psov v Celju, pa še discdog seminar. Umes pa še kak dodaten trening v sosednjih klubih. Uglaunem dogajalo bo na polno:D!!

Ni komentarjev:

Objavite komentar