ponedeljek, 22. marec 2010

Vrvna tehnika & orientacija

V nedeljo, 21.3.2010, je minil prav poseben in s polno energijo nabit dan, za mene in Luno. Kaj se je dogajalo? Uu, marsikaj, od poslušnosti, do spusta po žičnici, do dolgega orientacijskega sprehoda čez drn in strn.

Zjutraj sva šli same malo potrenirati na poligon. Delali sva ovire in poslušnost, vse skupaj ni trajalo več kot pol ure. Luna se je odrezala dobro, le priboljški, ki so ostali na poligonu od male šole, so ji zelo dišali in jih je seveda sproti pobirala.


Potem sva šli domov, vzeli nahrbtnik za vrvno tehniko, šli še s puncami na kavo, potem pa proti Turncu pod Šmarno goro. Ker ima Barbara, ki je vozila, velik boks za svojo dondico, je bilo dovolj prostora, da sta se v boksu skupaj peljali Tia in Luna. Na poti sta se igrali, ležali ena na drugi,... dogajalo jima je na polno.


V Turncu je vse skupaj potekalo zelo hitro, saj je med skupinami prihajalo do zamud, pa tudi vreme nam ni bilo ravno naklonjeno. Ni deževalo, se je pa nekaj pripravljalo tam zgoraj, pa smo hiteli, da bi še ostale skupine za nami, nalogo opravile na suhem. Ponovili smo teorijo, si pogledali, kako je žičnica postavljena, kako je poskrbljeno za varnost in že smo bili pripravljeni na spust. Mislile smo, da se bomo spustile 2x, enkrat same, drugič s psom, pa smo vse skupaj opravili le enkrat. Luna se je spet odlično odrezala, kljub temu, da je med pripravami na spust bilo kar nekaj živčnosti zaradi hitenja, pa še Gina je bila v bližini, s katero se je hotela igrati.  




Po sprostitvi psov in kratkem pobegu v gozd, smo hitro šle na pot proti Celju, kjer nas je v Šmartnem v Rožni dolini čakala orientacija, ki jo je organiziral naš predcednik društva, Miloš. Skupaj sva hodili s Tamaro in Tijo. Seveda je pot bila zabavna in prvi dve točki nama nista delali nobenih težav. Umes sva si vzele čas tudi za slikanje najinih lepotičk, kopanje v ribniku, lulanje,... Potem pa smo se preveč sprostile, verjetno je tudi utrujenost naredila svoje in sva s tretjo točko imeli nekaj težav. Ker sva imeli več sreče kot pameti, sva naposled le našli tudi to točko. Dan se je zaključil ob skodelici čaja in soka.





,

Spet je minil en super pasji dan! Hvala vsem, ki ste bili z nama, za prevoz, organizacijo in super družbo!

Pa hvala Tamari in Marjeti za super slike! Klik do slik

3 komentarji: